WEBSITE ONTWERP & DEVELOPMENT

Website ontwerp & development

Webdesign & SEO

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Daarbij is het van belang dat de website makkelijk gevonden kan worden. Wij zorgen ervoor dat uw website zo hoog mogelijk op Google komt te staan. Zo vangt uw website snel de aandacht van de potentiële klanten. Het uiterlijk van een website kan daarnaast bepalen of de aandacht van de klant afdwaalt of vast wordt gehouden. Daarom besteden wij veel aandacht aan webdesign. Een goed oog voor details zonder de belangrijke dingen over het hoofd te zien.

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit is een manier om bezoekers aan te trekken naar uw website. Dit kost veel tijd, maar weinig geld. In tegenstelling tot SEA (Search Engine Advertisment) wordt er geen gebruik gemaakt van advertenties. De resultaten van SEO worden gezien op langer termijn. Bij SEO draait het om de zoekwoorden en -resultaten op zoekmachines zoals Google. Hoe relevant is uw website tegenover de wensen van de bezoekers? Rutgergroothedde.nl verdiept zich in SEO. Wij zorgen ervoor dat uw website hoog op Google komt te staan zodat bezoekers uw website sneller zullen bekijken. Wij streven naar korte, duidelijke en goede antwoorden voor de bezoekers. Kwaliteit en relevantie worden hoog opgesteld.

Website ontwerp & development

WordPress website

Met webdesign wordt de lay-out en het ontwerp van de website bedoeld. Het uiterlijk van een website heeft veel invloed op de aandacht van de bezoeker. Het is van belang dat de aandacht van de bezoeker wordt vastgehouden nadat deze op uw website heeft geklikt.

Rutgergroothedde.nl vindt elementen zoals de lay-out, de vormgeving, de lettertypes en overig content erg belangrijk. De website moet aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf (zie: Grafische vormgeving). Daarnaast kijkt Rutgergroothedde.nl ook naar de navigatie, interactiviteit, multimedia en gebruiksvriendelijkheid van de website. De website moet makkelijk te gebruiken zijn voor elke bezoeker, op elk elektronisch toestel. De website wordt uiteindelijk opgebouwd in een WordPress omgeving.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van website ontwerp & development? Mail dan naar info@www.rutgergroothedde.nl of ga naar contact.

Contact
Diensten

Grafische vormgeving

Lees meer
Diensten

Marketing & Communicatie

Lees meer
Diensten

Webshop lanceren

Lees meer
Diensten

Branding & positionering

Lees meer