LANCEREN VAN EEN WEBSHOP

Webshop

Online winkel met begrip en inzicht

Een webshop is een gespecialiseerde website waar u producten of diensten kunt kopen – zonder het comfort van uw huis of kantoor te hoeven verlaten. Bij het winkelen op internet hoeven klanten niet naar parkeerplaatsen te zoeken, vragen ze niet honderd keer naar een verkoper waar zich een wasmiddel bevindt en wachten ze niet op een waargenomen eeuwigheid aan de kassa.

Deze redenen hebben de online winkel in het verleden steeds populairder gemaakt. Ongeveer 93% van de mensen in Nederland hebben weleens gewinkeld via internet. Daarom worden online winkelwebsites steeds belangrijker.

Webshop

E-commerce

E-commerce – zoals de overname / verkoop op internet heet – biedt u veel kansen. Ten eerste kunt u wereldwijd nieuwe klanten bereiken. Ongeacht de markt waarin u zich bevindt, op internet is er altijd vraag naar uw aanbod. Aan de andere kant biedt een webshop ongekende vrijheid. U hoeft niet langer van maandag tot en met vrijdag naar kantoor te rijden. Je comfortabele huis is je kantoor. Natuurlijk kun je ook je kantoor in de prachtige Bahama’s opzetten. Het financiële gedeelte en de zending worden automatisch verwerkt – als u dat wilt. Op deze manier kunt u zich volledig concentreren op het uitbreiden van uw bedrijf. Of breng tijd door met je geliefde. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden! Rutgergroothedde.nl helpt jou met het opzetten van een webshop. De webshop wordt in WordPress opgebouwd. De webshop is gemakkelijk zelf bij te houden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van een webshop? Mail dan naar info@www.rutgergroothedde.nl of ga naar contact.

Contact
Diensten

Grafische vormgeving

Lees meer
Diensten

Web ontwerp & development

Lees meer
Diensten

Marketing & Communicatie

Lees meer
Diensten

Branding & positionering

Lees meer