[wpseo_breadcrumb]

Mijn expertises

Waar ik iedere dag nog in verder ontwikkel

Branding & positionering
Grafische vormgeving
Webdesign & development
(Online)
marketing

Branding &
positionering

Een creatief product ontwerpen en uitwerken vind ik leuk, maar waar ik echt warm van word, is: het creëren of doorontwikkelen van merken. Het vaststellen van de waarden van het merk en dit consistent doorvoeren in alle creatieve uitingen.

Bij branding denk ik aan de volgende onderdelen:

  • Identiteitsanalyse
  • Doelgroeponderzoek
  • Marktonderzoek
  • Positionering
  • Merkwaarden
  • Customer Journey

Grafische vormgeving

Offline

Bedenken en het ontwerpen van logo’s, huisstijlen of drukwerk is iets wat mij al lang plezier geeft. Bij het ontwerpen houd ik rekening met de identiteit en doelgroep van het merk/bedrijf.

Online

Ja, ik werk heel graag met een computer. Naast het ontwerpen van drukwerk, ontwerp ik ook digitale communicatiemiddelen. Denk hierbij aan het ontwerpen van websites, webshops en apps.

“Good design is the most important way to differentiate ourselves from our competitors.”

Yun Jong YongCEO, Samsung

Webdesign & development

Na een aantal ontworpen websites/webshops begon het zelf ontwikkelen van een site steeds interessanter te worden. Naast het ontwerpen van een website, bouw ik ze nu ook volledig in WordPress. Net zoals deze website. Ik ben geen developer in hart en nieren, maar ik weet mij tot nu toe prima te redden. Ik heb kennis van HTML, CSS en PHP.

(Digital) marketing

Beter vindbaar worden

Je kunt nog zo’n mooie webshop of website hebben, maar als deze niet gevonden wordt door de doelgroep, blijft het succes van jouw onderneming uit. Wil je wel opvallen in de menigte en jezelf kunnen onderscheiden op de juiste manier? Neem dan nu contact met mij op en ontdek wat zoekmachine optimalisatie kan doen voor jouw vindbaarheid én het succes van jouw bedrijf, product of dienst.

“The consumer is not a moron; she is your wife.”

David OgilvyThe Father of Advertising, Founder of Ogilvy & Mather

De samenwerking met Rutger was uitermate prettig. Hij is creatief en zeer flexibel. Ik kon snel schakelen met hem. Hij is geduldig en denkt goed mee.

Anita RietbergOpleidingsmanager HRM bij Windesheim University of Applied Sciences

Rutger is een ervaren en goede websitebouwer. Hij is zeer creatief, snel van begrip en denkt in oplossingen die bij jou en jouw bedrijf passen. Je kunt er van op aan dat je een website krijgt die bij de identiteit van je bedrijf past. En daar gaat het tenslotte om. Dat jij, als eigenaar, je ook thuis voelt op je website.

Joanna BrouwersEigenaar Toontje Hoger

Rutger werkt al jaren met ons samen. Hij heeft onze website, visitekaarten, cadeaubonnen en menukaarten ontworpen en uitgewerkt. We hebben gedurende jaren een goede samenwerking! Zeker een aanbeveling!

Jurrie WielaardRestaurant Tante Sjaan

Misschien wel de beste en meest creatieve designer die ik ken! Heeft topwerk geleverd voor Plotsklaps Events!

Stephan DijkmanEigenaar Plotsklaps Events
Portfolio

Benieuwd hoe mijn portfolio eruit ziet? Bekijk het hier.

Portfolio