GRAFISCHE VORMGEVING

Grafische vormgeving

Online en offline communicatie als marketingmix

Onder grafische vormgeving verstaan wij logo’s, huisstijlen en drukwerk. We leven in een digitale maatschappij waarbij (bijna) ieder bedrijf wel een website in het bezit heeft. Het is belangrijk om als onderneming zijnde goed online te communiceren met haar doelgroep. Online communicatie kan goed ondersteund worden door offline communicatie. Ik realiseer je grafische vormgeving met als doel je onderneming nog krachtiger in de markt te zetten.

Ik geloof erin dat online en offline communicatie hand in hand moeten gaan. Beide moeten herkenbaar zijn. Die herkenbare huisstijl die jij online hebt moet gelijk staan aan de offline communicatie. Deze consequente uitstraling zorgt voor herkenbaarheid van de onderneming.

Grafische vormgeving

Drukwerk

Daarnaast zijn er nog verschillende communicatie uitingen. Denk aan verschillende soorten drukwerk zoals; visitekaarten, posters, flyers, briefpapier, enveloppen, magazines en boeken. Ik verzorg drukklare bestanden voor uw onderneming.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Mail dan naar info@www.rutgergroothedde.nl of ga naar contact.

Contact
Diensten

Web ontwerp & development

Lees meer
Diensten

Marketing & Communicatie

Lees meer
Diensten

Webshop lanceren

Lees meer
Diensten

Branding & positionering

Lees meer