Diensten

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website die goed vindbaar is in de zoekmachine.
Vormgeving
UX/UI design
Websites
Webshop
Hosting
Onderhoud
[wpseo_breadcrumb]
Websites

Een professionele wordpress website

Een website bouwen is specialistisch werk. Zeker als je weet dat dit dé rode loper naar de voordeur van jouw onderneming is. Maatwerk is hierbij dus belangrijk. Zo weet je zeker dat de website aansluit bij datgene waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Een goed doordacht webdesign speelt daarbij een voorname rol. Hierbij kun je denken aan het doorvoeren van jouw huisstijl. Bij het ontwikkelen van een website wordt er gelet op zowel het visuele als technische plaatje.

Maatwerk webdesign

Ik weet als geen ander hoe belangrijk webdesign is. Daarom werk ik ook altijd met maatwerk oplossingen. Voordat ik een website bouw, voer we een grondig onderzoek uit naar jouw bedrijf of organisatie. Op deze manier weten we wat de sterke punten van jouw onderneming zijn én welke doelgroep daarbij hoort. Naast het doorvoeren van jouw huisstijl, buig ik ook over de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website of landingspagina.

Uiteindelijk zorgt dit er straks voor dat potentiële klanten de weg naar jouw voordeur vinden. Uiteraard zorg ik ook dat de website technisch in orde is. Een goede vindbaarheid in de zoekmachines begint immers met het bouwen van een website die tot in detail geoptimaliseerd is. Laat je liever een landingspagina bouwen? Ook dat is mogelijk. Dé perfecte manier om jouw dienst of product onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Contact

Ik doe nog meer dan UX (user experience), websites en vormgeving. Ik lees ook e-mails.