Mijn diensten als freelance designer

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Een website bouwen is specialistisch werk. Zeker als je weet dat dit dé rode loper naar de voordeur van jouw onderneming is. Maatwerk is hierbij dus belangrijk. Zo weet je zeker dat de website aansluit bij datgene waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Een goed doordacht webdesign speelt daarbij een voorname rol. Hierbij kun je denken aan het doorvoeren van jouw huisstijl, maar ook aan het gebruik van op maat gemaakte applicaties. Dit zorgt ervoor dat jouw doelgroep kan rekenen op het gebruiksgemak dat ze verdienen. Bij het ontwikkelen van een website wordt er gelet op zowel het visuele als technische plaatje. Zo weet je niet alleen zeker dat de website voldoet aan jouw wensen, maar dat deze ook goed vindbaar is in de zoekmachines.

Een website laten ontwikkelen met een maatwerk webdesign

Ik weet als geen ander hoe belangrijk webdesign is. Daarom werk ik ook altijd met maatwerk oplossingen. Voordat ik een website bouw, voer we een grondig onderzoek uit naar jouw bedrijf of organisatie. Op deze manier weten we wat de sterke punten van jouw onderneming zijn én welke doelgroep daarbij hoort. Naast het doorvoeren van jouw huisstijl, buig ik ook over de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website of landingspagina.

Uiteindelijk zorgt dit er straks voor dat potentiële klanten de weg naar jouw voordeur vinden. Uiteraard zorg ik ook dat de website technisch in orde is. Een goede vindbaarheid in de zoekmachines begint immers met het bouwen van een website die tot in detail geoptimaliseerd is. Laat je liever een landingspagina bouwen? Ook dat is mogelijk. Dé perfecte manier om jouw dienst of product onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Vrijblijvend met mij sparren?

Neem contact met mij op

+31 06 37386878     info@rutgergroothedde.nl
Gratis oriëntatiegesprek