Diensten

Het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop die goed vindbaar is in de zoekmachine.
Vormgeving
UX/UI design
Websites
Webshop
Hosting
Onderhoud
[wpseo_breadcrumb]
Onderhoud

Een website onderhouden

Op zoek naar website onderhoud? Ook dan sta ik voor je klaar. Niet alleen voor het maandelijks onderhouden van jouw website of webshop, maar ook om een oogje in het zeil te houden voor wat betreft de beveiliging. Belangrijk, want je wilt jouw website én doelgroep niet onnodig blootstellen aan risico’s. Ook updates zijn een onderdeel van de website onderhoud. Door deze taken uit handen te geven, kun jij onbezorgd blijven ondernemen.

Updates en beveiliging

Het internet is constant in beweging. Logisch dat maandelijks onderhoud van groot belang is. Je wilt immers wel dat jouw webshop of website aan de laatste richtlijnen blijft voldoen. Hetzij technisch, of op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zo blijf je een goede positie binnen de zoekmachines behouden. Nog een belangrijke reden om te kiezen voor het maandelijks onderhoud , is de SSL-beveiliging en de AVG-wetgeving van jouw website.

Zo geef je jouw bezoekers niet alleen de meest veilige gebruikerservaring die er is, maar blijft jouw webshop of website ook voldoen aan de verplichte wet- en regelgeving op het gebied van AVG. Deze regelgeving richt zich op het beschermen van persoonsgegevens. Het veilig houden van jouw website is dus belangrijk. Net als het doorvoeren van updates. Zo weet je zeker dat jouw website of webshop op de juiste manier blijft werken.

Contact

Ik doe nog meer dan UX (user experience), websites en vormgeving. Ik lees ook e-mails.