Diensten

Het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop die goed vindbaar is in de zoekmachine.
Vormgeving
UX/UI design
Websites
Webshop
Hosting
Onderhoud
[wpseo_breadcrumb]
Webshop

Een eigen webshop

Jouw producten succesvol online verkopen, doe je met een webshop die ik voor jou ontwerp en bouw. Ik ontwikkel jouw webshop volledig op basis van jouw wensen. Dat betekent geschikt voor de producten die je wilt verkopen, toegankelijk én vindbaar voor de juiste doelgroep. Dat kan een Woocommerce webshop zijn, maar ook als je een Shopify webshop wilt laten ontwikkelen, kun je op mij rekenen.

Woocommerce of Shopify

Ik ben naast het bouwen van maatwerk websites, ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van Shopify en Woocommerce webshops. Met een Woocommerce webshop kun je rekenen op diverse handige plug-ins, updates en applicaties. Ook als jij je bezighoudt met affiliate marketing is het laten bouwen van een Woocommerce of Shopify webshop een prima keuze. Uiteraard wordt jouw webshop geheel op maat gemaakt. Dat betekent dat we gebruik maken van applicaties die geheel zijn gericht op jouw producten en de bijbehorende doelgroep. Een overzichtelijke navigatiestructuur, toegankelijkheid én vindbaarheid zijn daarbij een vanzelfsprekendheid. Zo laat je als ondernemer niets aan het toeval over als het gaat om jouw online succes.

Webshops kunnen prima gebruikt worden in combinatie met een fysieke winkel. Zo leg je namelijk ook de rode loper uit voor de mensen die liever online winkelen. Daarnaast bereik je een nog grotere doelgroep wat uiteindelijk weer bijdraagt aan de groei van jouw onderneming of organisatie. Wil jij een succesvolle online winkel openen? Laat het ontwikkelen van jouw webshop dan over aan mij.

Contact

Ik doe nog meer dan UX (user experience), websites en vormgeving. Ik lees ook e-mails.