Diensten

Vormgeving omvat huisstijlen, drukwerk en promotiemateriaal. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen van flyers, brochures en magazines
Vormgeving
UX/UI design
Websites
Webshop
Hosting
Onderhoud
[wpseo_breadcrumb]
Diensten

Jouw merk & identiteit in beeld

Vormgeving omvat huisstijlen, drukwerk en promotiemateriaal. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen van flyers, brochures en magazines. Ook reclamemateriaal zoals banners, pennen en andere gebruiksvoorwerpen hebben een goed ontwerp nodig als ze ingezet worden voor de promotie van jouw onderneming, dienst of product.

Een huisstijl

Een complete huisstijl versterkt de visuele identiteit van jouw onderneming. Naast herkenbaarheid en vertrouwen bij de doelgroep, zorgt een huisstijl er ook voor dat jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Zowel online als offline. Een complete huisstijl bestaat uit een aantal elementen te weten: een beeld of woordlogo, kleurgebruik en typografie. Ook beeldtaal maakt onderdeel uit van een complete huisstijl. Dit omvat de fotografie en illustratie stijl die je gebruikt. Daarnaast levert ook het taalgebruik een belangrijke bijdrage aan de huisstijl. Als al deze onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, creëer je een visuele identiteit. Dat wil zeggen dat jouw onderneming herkenbaar is aan de hand van de onderdelen die een complete huisstijl omvat.

Drukwerk

Met het juiste drukwerk breng je het verhaal van jouw onderneming of organisatie tot leven. Dit kan een flyer zijn, maar natuurlijk ook promotiemateriaal zoals een brochure of een magazine. Succesvol drukwerk begint altijd met een creatief idee. Als ondernemer wil jij je natuurlijk wel kunnen onderscheiden. Een goed doordacht ontwerp spreekt de doelgroep aan.  Jouw werk wordt dus onthouden in plaats van dat het in de prullenbak beland. Ik besteed daarom veel aandacht aan het ontwerp én de grafische vormgeving van flyers, magazines of andere communicatie-uitingen. Dit promotiemateriaal kun je vervolgens online én offline inzetten.

Contact

Ik doe nog meer dan UX (user experience), websites en vormgeving. Ik lees ook e-mails.