Hi, mijn naam is Rutger.

Neem gerust contact op om jouw vraagstuk te bespreken.

Mijn diensten als freelance designer

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Op deze pagina vind je mijn diensten. Mocht je twijfelen of ik jou kan helpen bij jouw vraagstuk. Twijfel niet en neem gerust contact met mij op. Wellicht dat ik jou verder kan helpen.

Vormgeving

Opvallende logo’s, huisstijlen of drukwerk voor jouw bedrijf.

Een complete huisstijl versterkt de visuele identiteit van jouw onderneming. Naast herkenbaarheid en vertrouwen bij de doelgroep, zorgt een huisstijl er ook voor dat jij je kunt onderscheiden van de concurrentie.

Websites

Unieke WordPress Websites die voor nieuwe klanten zorgen.

Bij het ontwikkelen van een website wordt er gelet op zowel het visuele als technische plaatje. Zo weet je niet alleen zeker dat de website voldoet aan jouw wensen, maar dat deze ook goed vindbaar is in de zoekmachines.

Webshop

Opvallende logo’s, huisstijlen of drukwerk voor jouw bedrijf.

Ik ontwikkel jouw webshop volledig op basis van jouw wensen. Dat betekent geschikt voor de producten die je wilt verkopen, toegankelijk én vindbaar voor de juiste doelgroep.

Zoekmachineoptimalisatie

Jouw website beter zichtbaar in een zoekmachine

Met Search Engine Optimization wordt jouw website namelijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Belangrijk, want deze optimalisatie zorgt ervoor dat je vindbaar bent voor de doelgroep.

Website onderhoud

Zorgen dat de motor van jouw website blijft draaien

Op zoek naar website onderhoud? Niet alleen voor het maandelijks onderhouden van jouw website of webshop, maar ook om een oogje in het zeil te houden voor wat betreft de beveiliging.

Hosting

Ervoor zorgen dat jouw website altijd in de lucht blijft

Ook hosting mag niet vergeten worden. Daarmee zorg je ervoor dat jouw website of webshop 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht blijft. En dat is belangrijk!

Vrijblijvend met mij sparren?

Neem contact met mij op

+31 06 37386878     info@rutgergroothedde.nl
Gratis oriëntatiegesprek