Home / True Ideas

Rebranding website

True Ideas

Client
True Ideas
Jaar
2019-2020
Diensten
Website ontwerp, website ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie en analytics

True Ideas, een bedrijf dat haar naam waarmaakt!

Voor het prachtige reclamebureau True Ideas, gelegen in de oude Pastoefabriek in Utrecht, heb ik een nieuwe website mogen bouwen. Samen met de ervaren vormgever van True zijn we tot een bijpassend ontwerp voor de nieuwe website van True Ideas gekomen. Het nieuwe ontwerp heb ik vervolgens omgezet tot een functioneel ontwerp en uiteindelijk de website.

De website voldoet aan de huidige trends en ontwikkelingen. Bij het online zetten van de website heb ik ook rekening gehouden met de zoekmachineoptimalisatie en Google Analytics.

Ik ben trots op de samenwerking met True Ideas. Benieuwd wat True over mij te zeggen heeft? Scrol dan nog iets naar beneden voor hun feedback!

Showcase

We hebben Rutger destijds gevraagd om onze website te bouwen. Als reclamebureau heb je best een voorbeeldfunctie met je website en Rutger begreep dat maar al te goed. Rutger communiceert luchtig, maar professioneel en hij reageert altijd direct. Rutger heeft voor ons een waanzinnige website gebouwd, onze SEO in orde gebracht en ons een manier gegeven om traffic bij te houden en te analyseren. Hij levert goed werk tegen een nette prijs. We werken graag met hem samen en stellen hem zelfs voor aan onze eigen klanten!

True Ideas

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact op.