Home / Franky’s pillow

Rebranding website

Franky’s Pillow

Client
Franky's Pillow
Jaar
2020
Diensten
Website ontwerp, website ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie en analytics

Waar de lucht schoon is

Sleepangel is een internationaal merk op gebied van goede nachtrust. Sleepangel had nog geen Nederlandse website en hier mocht ik dus bij helpen.

Na een aantal telefonische brainstormsessies zijn we uiteindelijk tot het huidige ontwerp gekomen. In verband met de corona konden we niet fysiek afspreken, dus het gehele proces is digitaal verlopen. Het ontwerp heb ik vervolgens omgezet tot een functioneel ontwerp en uiteindelijk de website. De website voldoet aan alle trends en ontwikkelingen en is geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

De samenwerk was uitermate prettig!

Showcase

We hebben Rutger destijds gevraagd om onze website te bouwen. Als reclamebureau heb je best een voorbeeldfunctie met je website en Rutger begreep dat maar al te goed. Rutger communiceert luchtig, maar professioneel en hij reageert altijd direct. Rutger heeft voor ons een waanzinnige website gebouwd, onze SEO in orde gebracht en ons een manier gegeven om traffic bij te houden en te analyseren. Hij levert goed werk tegen een nette prijs. We werken graag met hem samen en stellen hem zelfs voor aan onze eigen klanten!

True Ideas

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact op.